Gemakkelijke oreo en amandel Rolls
Ingrediënten: 17 mini rolls
1 blikje croissant deeg
Oreo vulling: 1/2 rol oreo koekjes 1 eetlepels bruine basterd suiker + 15gr boter
Amandel vulling: 25gr amandelmeel + 25gr boter + suiker + vanille suiker+ 4 druppels amandelessence
Bereiding:
Rol het croissant deeg uit in de lange weg en verwarm de oven voor op 180 graden.
Oreo vulling: Smelt de boter. Hak ondertussen de Oreo’s fijn. Doe de gesmolten boter met de bruine suiker bij de Oreos en mix dit goed door elkaar.
Amandelvulling: smelt boter en meng deze met alle ingrediënten.
snij het deeg in 2 stukken(breedte)
Smeer het Oreo mengsel op de helft van croissant deeg en op de nadere helft smeer je de amandelvulling.
Rol het deeg strak op en snij het met een scherp mes in 3 stukken van ongeveer 2à3cm
Leg de rolletjes tegen in een ovenschaal of op bakpapier en zet deze in het midden van de oven.
Bak de Roll voor 10 tot 12 minuten of tot ze goudbruin zijn.
Maakte je dit of een andere receptje? Dan zou ik het geweldig vinden moest je een review achterlaten!
Succes en smakelijk!
© 2020 - 2021 Ann.sFood