Pizzadip met tortillachips


Ingrediënten
2 wraps
Olijfolie
Tomatensaus:
1 sjalot
1 teentje knoflook
100gr tomaten passata
Gedroogde oregano
Gedroogde tijm
Italiaanse kruiden
Kaasmengeling:
115gr roomkaas (type Philadelphia)
60gr kaas (geraspt)
30gr geraspte parmezaan
½ ei
¼ kl gedroogde oregano & gedroogde tijm
peper en zout
Optioneel, een paar plakjes chorizo of ham


Bereiding:
Verwarm de oven voor op 185°C.
Pel en snipper de sjalot en de knoflook.
Verhit een scheut olijfolie in een pan en stoof de sjalot en de knoflook 2 minuten.
Voeg de oregano en de passata toe en laat 15 minuten zachtjes sudderen.
Meng de roomkaas met de geraspte oude kaas, de geraspte parmezaan, het ei, de tijm en wat peper en zout.
Lepel onderaan in een ovenschaaltje de tomatensaus, bedek met de verse kaasmengeling( optioneel: beleg met plakjes chorizo of ham)
Snij de wraps in kleine driehoekjes en bestrijk ze met olijfolie.
Steek de helft van de driehoekjes rond de dip tegen de zijkanten van de schaal.
Zet 20 à 25 minuten in de oven.
Leg voor extra chips de andere driehoekjes op een bakplaat, besprenkel met olijfolie en bak ze 10 minuten mee in de oven.
Serveer warm of lauw.


Maakte je dit of een andere receptje? Dan zou ik het geweldig vinden moest je een review achterlaten.

Succes en smakelijk!



2020-2021 Ann.sFood