Orval kaaskroketjes


Ingredienten: 12stuks

1 stuk orval kaas van ongeveer 2cm dik
paneermeel
1 eetl bloem
2 eiwitten
frituurolie


Bereiding:

snij de korsten van de kaas. Snij daarna de kaasplak in 12 gelijke stukken.
Klop 2 eiwitten los in een diepbord en kruid ze met p&z&muskaatnoot.
Doe de bloem een plastiekzakje en doe vervolgens de kaasreepjes in het zakje, schud even, zo kan je gemakkelijk de kaas gelijkmatig bebloemen.
Rol dan de kaas door het eiwit en rol ze daarna door het paneermeel dat je ook in een diepbord deed.
Herhaal dit zodat je zeker bent dat er overal voldoende paneermeel zit, dit zal er voorzorgen dat je kroketjes niet opengaan.
Bak daarna de kroketjes beide kanten +-2min in een antikleefpan die je vulde met een bodem frituurolie. 


Maakte je dit of een andere receptje? Dan zou ik het geweldig vinden moest je een review achterlaten!

Succes en smakelijk!



© 2020 - 2021 Ann.sFood