Bloemkoolsoep met spekjes
Ingrediënten:
1/2 bloemkool (in roosjes)
1 ui (gesnipperd)
1/2l kippenbouillon
Klontje boter
Tijm, laurier
Peper&zout
100 gr spekblokjes
Bereiding:
Snipper de ui. Verdeel de bloemkool in roosjes. Fruit de ui in de boter.
Doe er de bloemkool bij. Schenk er de kippenbouillon over.
Voeg de tijm en de Laurier er aan toe en kruid met peper en zout.
Laat 20 minuten zachtjes inkoken. Bak ondertussen de spekblokjes in een telafpan zonder boter.
Verwijder het kruidentuiltje en mix de soep.
Maakte je dit of een andere receptje? Dan zou ik het geweldig vinden moest je een review achterlaten.
Succes en Smakelijk!
Maakte je dit of een andere receptje? Dan zou ik het geweldig vinden moest je een review achterlaten.
Succes en smakelijk!
2020-2021 Ann.sFood