Warm gerookte zalm Truffelpuree en boontjes


Ingrediënten: 2p

2 stukjes zalm met vel
grof zout
suiker

1 kopje Beech houtsnippers van Weber 
1/2 kg aardappel
20gr boeren boter
scheutje melk
1 eetlepel truffelolie(begin met koffielepel)
1 kl mosterd p&z muskaatnoot

naar believen prinsessen boontje


BEREIDING:

Zalm marineren: zalmfilet bestrooien met suiker en beleggen met een dikke laag grof zout, laat dit 4u marineren. Spoel de zalm met koud water om het zout te verwijderen. Dep droog. Verwarm bbq op tot 90°. Leg de zalm met de vel kant op de rooster en laat garen 20min.
Maak een puree voeg mosterd en truffelolie toe en kruid met p&z & muskaatnoot. 
Dresseer zoals op foto, tip verwarm je borden dit kan gemakkelijk door een beetje water op elk bord te gieten en de borden op elkaar 1 min in de microgolf te warmen of je kan dit natuurlijk ook in de oven.


Maakte je dit of een andere receptje? Dan zou ik het geweldig vinden moest je een review achterlaten!

Succes en smakelijk!

 



© 2020 - 2021 Ann.sFood