Toast Bresaola shii-take-omelet



Ingrediënten: voor 1 sneetje brood:
2à3 sneetjes bresaola(afhankelijk hoe groot ze zijn)
een 10tal shii-take
1 ei
1 eetl room
look
sjalot
peterselie
p&z muskaatnoot
lookboter


Bereiding:
Klop je ei samen met de room p&z muskaatnoot.
Toast je brood, smeer er als het nog warm is lookboter op. Beleg met de bresaola.
Bak je champignons in boerenboter samen met fijngesneden sjalot look en peterselie. Kruid met p&z.
Hou warm in een bordje.
Bak in dezelfde pan je ei, als het half gaar is doe je op de helft van het ei je champignons en klap je de helft waar niets op zit over de champignons. stort het ei op je toast en werk af met een beetje peterselie en peper.


Maakte je dit of een andere receptje? Dan zou ik het geweldig vinden moest je een review achterlaten!

Succes en smakelijk!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

© 2020 - 2021 Ann.sFood