Ossobuco
Nodig voor 4 personen:
3 kalfsschenkels
Peper en zout
Bloem
2 el Olijfolie
1/2 stengel selder
1 ui
1 grote wortel
7 cm preiwit
1 teentje look
65 cl rode wijn of witte wijn
25 cl appelsiensap
125 ml bruine fond(water + bouillonketeltje)
250ml passata
Tijm&Laurier
1 takje rozemarijn
Bereiding:
Kruid het vlees met peper en zout, haal het door de bloem en bak aan in olijfolie in een pan.
Leg de kalfsschenkels in een braadslede.
Versnijd de groenten fijn, stoof aan in dezelfde pan, blus met de wijn en het appelsiensap.
Laat inkoken, voeg de bruine fond, de passata en de kruiden toe.
Laat opkoken en giet bij het vlees.
Dek af en laat minimum 2 uur garen in een oven van 180° C.
Serveer met Tagliatelles.
Maakte je dit of een andere receptje? Dan zou ik het geweldig vinden moest je een review achterlaten!
Succes en smakelijk!
© 2020 - 2021 Ann.sFood